Inschrijving BPBI jaarcongres 2020 deelnemers

Beste Deelnemer,

De inschrijving voor het BPBI jaarcongres 2020 is geopend! Wij nodigen je uit voor ons BPBI jaarcongres 2020; hét jaarlijkse congres voor bewindvoerders en inkomensbeheerders. Het congres vindt plaats op 5 oktober in evenementencentrum Innstyle Maarssen.

Wij kondigden het al eerder aan. Ook dit jaar organiseren wij weer het congres dat dé norm stelt voor professionele bewindvoerders, mentoren en inkomensbeheerders; het BPBI jaarcongres. Deze dag biedt de mogelijkheid elkaar eindelijk weer -en veilig- te ontmoeten. De Corona maatregelen worden in acht genomen, maar op zo’n manier dat je je wel vrij kunt bewegen deze dag. In verband met de Corona veiligheid kunnen er dit jaar slechts 250 personen deelnemen. Ook houden wij je op de hoogte over verdere ontwikkelingen rondom het Corona virus, indien deze van invloed zijn op het congres.

Je verdient 8 PE-punten bij deelname aan het gehele programma, inclusief 3 workshops. Bij deelname van een dagdeel krijgt je 4 PE-punten. Wij werken met registratie op basis van een scan van de QR-code op je ticket.

De kosten voor deelname aan het congres bedragen
€ 225,- excl.

Snelle beslissers maken kans op korting. De eerste 100 deelnemers betalen namelijk € 175,- excl. BTW in plaats van 225,- excl. BTW.

De feedback op het BPBI jaarcongres in 2019 heeft ertoe geleid dat het congres dit jaar nog meer wordt toegespitst op de dagelijkse werkpraktijk van bewindvoerders, mentoren en inkomensbeheerders. Daarom spreken dit jaar onder andere de Rotterdamse wethouder Michiel Grauss, rechter Erik Boerma én bijzonder hoogleraar Kees Blankman.

Indien het congres onder invloed van het coronavirus geen doorgang kan vinden op 5 oktober, dan wordt het congres verschoven naar een later moment, binnen 6 maanden van de oorspronkelijke datum. Je ticket blijft dan geldig. Wij houden je op de hoogte van verdere ontwikkelingen rondom het coronavirus, indien deze van invloed zijn op het congres.

Bij annulering tot vier weken voor aanvang van het congres (t/m 4 september 2019), brengen wij ook dit jaar een bedrag van € 50,- excl. aan administratiekosten in rekening.

Volg ons via LinkedIn en onze website: http://jaarcongresbpbi.nl/

Met vragen kan je terecht op congres@bpbi.nl