Aanvullende diensten

Voordelen
Als bewindvoerder maakt u gebruik van verschillende diensten. Een overzicht van veel voorkomende diensten vindt u hieronder. Sommige bedrijven bieden exclusieve voordelen voor BPBI leden.
 
AFM vergunning (collectief)
Bent u inkomensbeheerder en opent en beheert u voor uw klanten een bankrekening, dan bent u vergunningplichtig op grond van de Wet op het Financieel Toezicht (Wft). Leden van de BPBI kunnen zich aanmelden bij de Stichting FTI. Deze stichting heeft een collectieve vergunning bij de AFM om te kunnen bemiddelen bij het openen van betaal- en/of spaarrekeningen en elektronisch geld. Enkel BPBI-leden kunnen zich bij deze stichting aansluiten en zo gebruik maken van de collectieve vergunning. Meer>>
 
Bewindvoerderssoftware & digitaal archiveren
 
Energie
Basis Energie biedt een scherpe prijs voor de cliënten van bewindvoerders en budgetbeheerders. Bovendien is de tot totstandkoming van de tarieven volledig transparant. Lees meer >>
 
NLE: Keuzevrijheid op het gebied van energieleveranciers is er voor bewindvoerders en budgetbeheerders vrijwel niet. Het overgrote deel van de leveranciers weigert consumenten die onder bewind staan of werpt drempels op met hoge waarborgsommen. Als grootste onafhankelijke energieleverancier van Nederland levert NLE (voorheen de Nederlandse Energie Maatschappij) wel energie aan cliënten van bewindvoerders én exclusief aan inkomensbeheerders die aangesloten zijn bij branchevereniging BPI. Lees meer >>
 
WoonEnergie: Als onderdeel van Eneco deelt WoonEnergie de missie om duurzame energie voor iedereen toegankelijk te maken. Om die reden worden bewindvoerders vrijgesteld van een waarborgsom. Nederlanders die (tijdelijk) niet hun eigen financiële zaken kunnen regelen, kunnen zo profiteren van Blijvend Voordeel en automatisch 100% groene stroom.
Geen addertjes, welkomstkado’s en tarieven die na een jaar omhoog schieten. WoonEnergie biedt een eerlijk en scherp tarief, dankzij de Top3 Prijsgarantie. Wij leveren al onze klanten standaard groene energie tegen een scherp tarief gebaseerd op de 3 voordeligste vergelijkbare aanbiedingen van het moment. We waarderen niet alleen nieuwe klanten maar ook onze bestaande klanten. www.woonenergie.nl/bewindvoerders
 
Juridisch advies
 
Viviënne van Haaster is advocaat in Haarlem met een algemene praktijk en kan ingeschakeld worden door leden van de BPBI om hen en/of hun cliënten te adviseren en zo nodig te ondersteunen en bij te staan.
 
Gratis telefonisch advies
U kunt altijd met elke vraag telefonisch contact opnemen met 023-8009988 voor een gratis advies/overleg. Op die wijze kan snel bepaald worden of er een daadwerkelijke juridische bijstand nodig is. Klik HIER voor meer informatie.
 
Dam Advocaten is een middelgroot kantoor dat gevestigd is in Zaandam. Het kantoor bestaat uit vijf advocaten die gespecialiseerd zijn op onder meer de rechtsgebieden van huurrecht en arbeidsrecht. Binnen dit kantoor hebben zowel de heer Evert Nagtegaal als mevrouw Myrthe Nagtegaal ervaring op het terrein van o.a. bewindvoering. Zij kunnen adviseren en bijstaan bij de juridische positie van BPBI leden.
 
Het kantoor is bereikbaar op telefoonnummer 075-6313121 of via de mail info@damadvocaten.nl.
Voor uitgebreide informatie klikt u hier.
 
Mantelcontract pensioenvoorziening voor leden BPBI
De visie van BPBI is dat professionaliteit in beschermingsbewind en inkomensbeheer zich ook moet uitstrekken tot professionaliteit in personeelsbeleid en arbeidsvoorwaarden.
Dit heeft geleid tot een Personeelshandboek en loonschalenmodel in augustus 2017. Daaraan is nu een mantelcontract pensioenvoorziening voor BPBI leden toegevoegd.
 
BPBI heeft dit contract afgesloten met Brand New Day Premiepensioeninstelling N.V. en biedt haar leden hiermee de mogelijkheid van een goede pensioenvoorziening.
Het contract biedt leden een voordeel in de eenmalige kosten. Inhoudelijk staat BPBI achter de voorziening. Lees de overeenkomst hier.
Het is aan u als lid van BPBI om een keuze te maken in de pensioenvoorziening die het beste past bij de behoeften en mogelijkheden van uw organisatie.
 
Voor vragen over dit aanbod kunt u direct contact opnemen met Brand New Day.
Brand New Day Premiepensioeninstelling: 020-7585300 en www.brandnewday.nl.
 
Kantoorartikelen
Totaalleverancier Romijn Office Supply kan u voorzien van een breed assortiment kantoorbenodigdheden, die eenvoudig online besteld kunnen worden in de webshop.
 
Met Romijn Office Supply heeft u:
  • een betrouwbare partner
  • Zeer snelle levering in Nederland en België
  • Eén vast aanspreekpunt voor maximaal gemak en minimale rompslomp
  • Scherpe prijzen voor een top assortiment
  • Een uitgebreid online bestelsysteem (op maat voor u in te richten)
  • Bestelmogelijkheden via de webshop, telefoon of e-mail
 
Romijn Office Supply, +31 (79) 888 33 75, www.romijnofficesupply.nl
 
 
Personeel/werving/selectie
BrainBewindvoering is een detacheringsbureau gespecialiseerd in Finance, ICT en Bewindvoering. BrainBewindvoering selecteert op een afgeronde HBO-  SJD of Recht bachelor. Gezien de toename van complexiteit van schulden geniet een afgeronde HBO opleiding wat ons betreft de voorkeur.
 
BrainBewindvoering heeft kandidaten in portefeuille en zijn direct inzetbaar op uw kantoor. Deze medewerkers voldoen aan de gestelde wettelijke eisen inclusief een VOG verklaring en hebben reeds een tweedaagse opleiding met extra kennis over Bewindvoering gevolgd. Zodoende zijn Bewindvoerders via BrainBewindvoering direct inzetbaar zonder lange interne inwerk periode.
 
Voor alsnog zijn we actief in het Noorden: Groningen, Drenthe en Friesland. Echter we hebben plannen om deze dienstverlening landelijk in te zetten. Voor meer informatie zie http://www.brainconsultant.nl/bewindvoering-flex/
 
BewindSupport is een werving en selectiebureau, gespecialiseerd in (assistent) beschermingsbewindvoerders, bewindvoerders Wsnp en schuldhulpverleners. BewindSupport beschikt over een groot bestand gekwalificeerde kandidaten. Voor meer informatie: https://www.bewindsupport.nl/ of 085-0471470.
 
Starters
ADM Publix Services heeft vele dingen te bieden, maar alles erop gericht om mensen en bedrijven écht te helpen. Onder ADM Publix Services hangt MKB alles-in-1 en deze is hét loket voor startende ondernemers waarbij de starter actief geholpen wordt met het gestructureerd opzetten van een eigen bedrijf. Uitgangspunt is openheid, eerlijkheid, persoonlijk en toch zakelijk de belangen behartigen en zaken doen. Klik hier voor meer informatie.
 
Verzekeringen
 
Voordelen:
- aanvragen via internet;
- uitgebreide voorwaarden (aangepast aan de branche);
- incasso/betalingen via de beheerrekeningen;
- digitale polismappen van cliënten inzichtelijk.

 
Copyright © 2014 Branchevereniging voor Professionele Bewindvoerders en Inkomensbeheerders (BPBI). Alle rechten voorbehouden.
Webdesign by ICT United | netwerkbeheer & webdesign